Ogrevanje in klimatizacija

Znižujemo stroške ogrevanja

Večina varčnih rešitev klimatizacije doma prvotno zahteva veliko investicijo – cenene pa ne prinašajo pričakovanih prihrankov, kot tudi bivalnega udobja ne. Ekodom skupina ponuja tudi rešitve, ki so dostopne družinam s povprečnimi prihodki, poleg tega pa dvigujejo toplotno udobje in kvaliteto bivanja.

01.

IR ogrevanje

02.

Toplotne črpalke

03.

Kotli na biomaso

Hlad, ki tudi ogreje​

Klimatski sistemi za idealno temperaturo skozi celo leto.

Več kot 10 blagovnih znamk, najnovejše tehnologije, vse na enem mestu.

Zaradi vse večjih sezonskih temperaturnih nihanja, ter klimatskih sprememb, postajajo klimatske naprave tudi v Sloveniji nepogrešljiva oprema za bivanje. Zaradi sprememb v gradbeništvu pa so v zadnjih letih postali precej več kot le hladilniki zraka. V nekaterih geografskih pasovih tako predstavljajo tudi primarni vir ogrevanja, zaradi učinkovitejših izolacijskih sistemih stavb pa celo generator kvalitetnega zraka.
01.

hišne klimatske naprave

02.

profesionalne klimatske naprave

03.

VRF sistemi

V EKODOM skupini največji poudarek pri ponudbi rešitev posvečamo inovativnim tehnologijam, ki so usmerjene v razvoj za doseganje odličnih energetskih prihrankov, s čim tišjim delovanjem in enostavno uporabo z minimalnim negativnim vplivom na okolje. Naše strokovne ekipe izvajajo projekte od enostavnih domačih objektov, pa vse do najzahtevnejših industrijskih kompleksov.